Workshops

Du kan boka mig för:

– Ett kreativt event på jobbet

– Festivaler, kulturdagar mm.

– Stickkafé, remake-workshop, syskola mm.

-Möhippan, Svensexan, pysselkalaset (för kalas läs mer på www.kreaktivakalas.se)

Tillsammans kommer vi på vad som passar just ditt arrangemang. Jag erbjuder allt du kan tänka dig inom handarbete, remake, sömnad och pyssel. Jag tar med mig allt passande material. Eller så kommer ni till mina ateljé på Högalidsgatan. Priser från 1800:-/workshop.

Några exempel på workshops och inspiration:

IMG_2931

Sy om kläder; dina egna eller ta från PILOOs lager Ni får tips och idéer på hur man kan ändra, förädla och sy om dina kläder. I ateljén får ni tillgång till symaskiner, dekormaterial, verktyg och handledning.

IMG_5227

Arrangera en kreativ möhippa/Svensexa till den blivande bruden/brudgummen. Tillsammans planerar vi vad ni tror hon/han skulle tycka om att göra och det kan vara allt från att sy en väska till att sätta ihop en personlig bonad.
Prisexempel för 2 timmar: 2000:- 

Närbild röd stickning

Samla ihop en grupp så lär jag er grunderna i stickning eller virkning. Övningsmaterial och virknålar samt stickor får ni tillgång till på plats. Även andra handarbetstekniker går bra att önska som tex. makramé, korsstygn, knyta vänskapsband,
påta(snabbstickning), kumihimo.

Tjej med solhatt syr 4

Lär er att sy! Ihop med barn, i arbetsgruppen eller med kompisar… Vi går igenom symaskin och grunderna till att kunna sy enklare saker på egen hand. Ni bestämmer själva antalet gånger och hur mycket ni vill lära er. Från enklare omsömnad till att sy efter mönster.

Priser från 1800:- för en workshop på 2,5 timmar

Paljetter

Pyssel är för alla! Pärlor, papper, tyg, garn, flirtkulor, piprensare… vad kan gå fel med massor av material och era egna idéer. Vi kan även fokusera på återbrukspyssel där vi jobbar med kartong, plast, burkar mm. och ni får göra ”fiffiga” saker av sådant du eg. skulle ha kastat. Eller varförinte samla släkten inför olika högtider för att påsk- jul-, eller haloween-pyssla?

IMG_7820

Kulturevenemang kan var allt från Kulturfestival till den lokala föreningen som har en familjedag. Här kan det passa att erbjuda en kreativ aktivitet, och tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst.

Pris från 3000:- för ett event. 

Välkommen att höra av dig! 070-252 46 22, pia@piloo.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *