Om PILOO

PILOO är ett företag med hållbarhets-tänk i fokus både när det gäller workshops, kurser och sortiment. Det egna varumärket Piloo-old is new erbjuder kjolar i 5 olika modeller men även en rad andra produkter som tex. necessärer, ryggsäckar, väskor och kuddfodral. (www.piloooldisnew.tictail.com) Alla tyger är second-hand och oftast från 50-80-talet.  Målet med varje tygstycke/plagg är ”zero-waste” och därför kan det finnas en förvarings-påse i samma tyg som en kjol eller en ficka i samma tyg som en ryggsäck. Allt för att ta vara på materialet så långt som möjligt.

PILOO erbjuder remake-workshops, möhippor, sy-kurser, handarbets-kurser och tar även diverse sömnadsuppdrag. Hör av dig om du har frågor: pia@piloo.se eller ring på 070-252 46 22

Jag som driver PILOO heter Pia Rydberg  och är Remake-designer, pysselkonsult och handledare.
-”Min passion är att sy och handarbeta och har varit sen jag var liten.  Jag är självlärd, men envis, kreativ och produktiv. Jag älskar kläder, att sy, pyssla och handarbeta”. Kläder och tyger från 40-70-talet är favoriter. Gärna galna mönster med härliga färger, men även periodernas snitt och stil. Jag syr om, ändrar och förädlar gammalt så att det känns nytt, roligt och unikt.

IMG_4434
PILOO=Pia LOdin Osby

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *