Om mig…

Min passion är att sy och handarbeta och har varit sen jag var barn.  Mitt varumärke är mitt företag och vise versa. Självlärd men envis, kreativ och produktiv.

Jag älskar kläder, att sy, pyssla och handarbeta. Kläder från 40-70-talet är mina favoriter. Gärna galna mönster med härliga färger, men även periodernas snitt och stil. Jag syr om, ändrar och förädlar gammalt så att det känns nytt, roligt och kreativt.

Att återbruka och tänka hållbart är en viktig del i mitt arbete. För mig är det självklart att ta hand om sina plagg, vårda dem, laga, eller byt bort om du tröttnat. Vi kastar alldeles för mycket kläder trots att det har blivit väldigt populärt både med remakes och second-hand. Och framförallt så produceras det galet mycket kläder som säljs till väldigt billiga priser. Mycket kemikalier används och arbetsförhållanden för många är omänskliga. Så tänk 2ggr. innan du köper ett nytt plagg! Kanske kan du sy om det du redan har? eller arrangera en klädbytardag med dina kompisar? Jag kommer gärna med min symaskin till ditt arrangemang och hjälper till med idéer, sömnad och material.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-”I love vintage”!

Jag står framför tältet 2

Kulturfestivalen

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *